Lehet-e meghosszabbítani a péniszt?

Típusú hímvesszők

Tartalom

  hogyan történik a pénisz megnagyobbodása pénisz csináld magad

  Állítólag az emberi pénisznek csak ez a négy típusa létezik player. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

  Szex i A hímvessző mérete és a szexuális kielégülés, mi számít kicsinek, és mi normális hosszúságúnak? Nem csoda tehát, hogy sokat foglalkoznak a méretével is. Ez az érdeklődés természetesen a kamaszkorban kezdődik. A fiúk az öltözőkben, zuhanyzókban szinte önkéntelenül is hasonlítgatják péniszüket a többiekéhez.

  A BuzzFeed megkérdezett egy New York-i urológust, bizonyos David Shustermant, aki mellőzve az orvosi szakzsargont négy jól elkülöníthető típusú hímvesszők osztotta a péniszeket. Nos, a tied melyikbe tartozik?

  pénisz él oxolinos kenőcs pénisz

  A "nagyfejű" Dr. Shusterman állítja, hogy legalább a húsz százeléka azoknak a hímtagoknak, amit ő látott, ilyen.

  típusú hímvesszők

  Ha nem lenne elég beszédes a név, arany péniszgyűrűk elmondjuk, hogy a nagyfejű pénisz esetében a hímvesszőhöz képest a makk arányaiban nagyobbnak tűnik.

  A "vastagnyelű" A második az első típus inverze. A vastagnyelű péló esetében a hímvessző a hangsúlyos, hiszen a hímtag ez esetben egy arányaiban apróbb makkban végződik.

  Szerző: J. A férfiak mindig bizonytalanok, vajon a nők elégedettek-e a péniszükkel — még akkor is, ha nagy, mert ez sokszor inkább hátrány, mint előny, amikor nyélbe kell ütni a dolgokat. Most kiderült, hogy minden pénisz szerethető a nők szerint; és egy online magazin össze is szedte, melyik típusban mit imádnak. A lovag Hosszú és vékony, mint egy kard, tökéletesen szabályos a tövétől a makkig. A nőket lenyűgözi, hogy milyen céltudatos: semmi vacakolás, egyből döf, amint merev.

  Az ívelt Dr. Schusterman szerint a férfiak százalékának van ilyenje.

  Facebook Tetszik 0 Se szeri, se száma a férfias méretek és a teljesítőképesség körüli legendáknak, tévhiteknek. Amíg csak vicc marad, nincs baj, ha viszont valaki elhiszi a sokszorteljesen alaptalan megállapításokat, abból akár nagyobb pszichés problémái is adódhatnak. Időtlen idők óta folynak találgatások, hogyan lehetne összefüggést találni a látható külső jellemzők és a férfias méretek, teljesítőképesség között.

  Az ívelt pénisz nagyjából fokban felfelé kanyarodik. A hajlott A hajlott az íveltnél egy kicsit komolyabb görbülettel rendelkezik, és ez az a fajta, ahol Schusterman doki szerint a tulajdonosnak egy kicsit érdemes elővigyázatosabbnak lennie, ugyanis a durva görbület a Peyronie betegség jele is lehet.

  Ez akár a merevedési képességben is típusú hímvesszők károsodást okozhat, és a hátterében a leggyakrabban a pénisz háti részében megjelenő kisebb-nagyobb kötegek vagy csomók állnak.

  Ha a görbületen kívül a férfiasságodban megvastagodott kötegeket is ki tudsz tapintani, akkor mielőbb fordulj orvoshoz!