Magömlés késleltető módszerek | Kapszula Center

Érzéstelenítő erekció

érzéstelenítő erekció az éjszakai merevedés okai

MTI A PSD elnevezésű sprayt, amelyet kétszáz férfi esetében sikerrel alkalmaztak, a belfasti Royal Victoria Kórház fejlesztette ki. A spray két, érzéstelenítő erekció érzéstelenítésre használt szert tartalmaz, lidocaint és prilocaint.

érzéstelenítő erekció 2-es típusú cukorbetegség és merevedés

A kutatók eredményeiket a British Journal of Urology című orvosi szaklapban közölték. A megjelent tanulmány szerint három hónap alatt Nagy-Britannia, Csehország, Magyarország és Lengyelország 31 klinikáján próbálták ki, páciensen.

érzéstelenítő erekció reggeli erekció jelentése

A páciensek közül kétszázan a sprayt használták, százan pedig placebót érzéstelenítő erekció. A 35 éves átlagéletkorú páciensek nagy része előzőleg már használt panaszára különféle szereket, mindenekelőtt antidepresszánst.

van-e merevedés egy herével mire használható a pénisz

Az új szernek köszönhetően a pácienseknél a behatolástól az ejakulációig eltelt idő az átlagos 0,6 percről átlagosan 3,8 percre, vagyis 6,3-szeresére nőtt, de érdekes módon a placebóval kezelteknél is nőtt az idő, átlagosan 1,1 percre. A tanulmány vezető szerzője, a Wallace Dinsmore professzor szerint szorongást és frusztrációt okozhat a korai magömlés amely - korábbi tanulmányok adatai alapján - a férfiak 40 százalékánál előfordul valamikor élete folyamán.

A merevedési zavar 4 fő oka

Az új szert kipróbálók 62 százaléka jónak, illetve nagyon jónak találta orgazmusát; a kísérlet előtt csak 20 százalékuk mondta ezt. A tanulmány szerint kedvezőtlen hatások csak kevés esetben jelentkeztek; öt férfi az erekció megszűnésére panaszkodott, hat nő pedig a hüvelyében keletkezett égető érzésről számolt be.

gyengült erekció okai a pénisz görbülete férfiaknál

A spray két éven belül piaci forgalomba kerülhet.