A pénisz feje ráncos

Pénisz ráncos. Makkom ráncos, berepedezett. Mit lehet tenni?

pénisz ráncos

Főoldal » Az orvos válaszol » Dr. Koncz Pál » Pirosodás, hámlás és ráncosodás Kérdés:  27 éves vagyok, napja egyik napról a másikra piros foltok jelentek meg a makkomon és a tövében, ami eléggé viszket, és mintha hámlana is. Amikor teljesen elernyedt állapotban van, akkor pedig kiszáradt és ráncos, repedezett.

Valószínűleg koszos kézzel foghattam meg, mert szexuális viszonyom nem volt az pénisz ráncos hétben.

  • Ráncos bőr a makkon Legfrissebb cikkek a témában A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek Hogyan kezelhetőek és előzhetőek meg a merevedési zavarok?
  • Játékok péniszek lányoknak

Másik problémám, hogy a makkom már elég régóta érzéketlen és repedések vannak rajta, néha száraz érzetű. Szex közben ez sokszor problémát okoz, mivel valószínűleg az érzéketlenség miatt lehet az, hogy egy jó pár perc után lelankad és kell egy kis idő, míg ismét feláll, de utána ismét lelankad.

A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is. A hímvesszőt kívülről vékony bőr borítja, amit fitymának nevezünk. Körülmetélés során a fitymát sebészi úton, érzéstelenítés mellett teljesen eltávolítják.

Elkezdtem Kamagra zselét használni, hogy ne jelentkezzen ez a probléma szex közben, viszont egy idő után már kezd hatástalanná válni a Kamagra is. Az utolsó barátnőm megértő volt, hogy érzéketlen a makkom és ezért használom a zselét szex közben, de úgy gondolom, hogy ez mégsem normális állapot.

pénisz ráncos

Kérem, segítsen! Mit javasolna? Vércukorszintjét ellenőrizni kell.

pénisz ráncos

Kamillás fürdőket és utána Betadine kenőcsöt próbáljon, addig tűzszünet. Kapcsolódó cikkek A férfi nemi szervek betegségei rovatban olvashatók.

Hányféle vagina létezik és melyiket kedvelik a legtöbben?