Távkezelés

Távkezelés ! -létezik-e ilyen ?

TávkezelésA távkezeléssel kapcsolatosan az emberek – ha lehet mondani – még nagyobb szkepticizmussal viseltetnek, mint általában az energiával történő kezeléssel kapcsolatban. Nehezen fér bele elképzelésükbe, hogy valakit akár fénykép, akár más közvetítőeszköz segítségével úgy is lehet kezelni, hogy nem vagyunk mellette. Pedig ez így van!!!

Távkezelést már én is alkalmaztam, s rajtam is került már alkalmazásra. A “közvetítőeszköz”-ök csak azt a célt szolgálják, hogy az illetőre rá tudjunk koncentrálni, hiszen az energia mindenen áthatol, nem akadályozza semmi, és a távolság tekintetében nincsenek határok.

Kétféle módon alkalmazom a távkezelést : skype-on avagy telefonon keresztül.

Minden esetben a távkezelés alkalmazását neked kell kérned.

Amennyiben azonban a kezelt személynek nem áll módjában egyik közvetítő eszközt sem használni (mert pl.: csecsemő, beszédképtelen, stb.,) ez esetben fényképet is küldhetsz mellékletként becsatolva, ilyen esetekben megkereshetsz az illető helyett is.

Látássérültségem okán azonban a fénykép ellenőrzéséhez segítő személyt veszek igénybe. Amennyiben nincs birtokodban fénykép, akkor elküldheted a kezelendő személy nevét, lakhelyét születési helyét és idejét.

Minden más esetben kérlek te magad fordulj hozzám e-mailben, vagy telefonon.

Díjfizetés csak a telefonos, illetőleg a skype-os távkezelés esetén terhel.

Mielőtt hozzám fordulsz, keress meg elérhetőségeim valamelyikén, és időpontot egyeztetünk.

A távkezelést elérhető áron biztosítom számodra.