Szeretet és lélekmasszázs energetizáló kezeléssel

Szeretet és lélekmasszázs ? -létezik ilyen ?

Manapság sokféle masszázsról lehet hallani, olykor olyanokról is, amelyekre az üzletszerzés, és a “hókusz-pókusz” végett ráragasztják a masszázs jelzőt, így hát teljes joggal merülhet fel benned a kérdés: e masszázsfajta nem az üzletszerzésből fakadó szemfényvesztés, s vajon mit masszíroznak ilyenkor?

Akkor lássuk mi is igazából a szeretet és lélekmasszázs !

Szeretet és lélekmasszázs

Valóban nem sorolható a hagyományos masszázsok közé, a szeretet és lélekmasszázs elsősorban a lelkedre és tudatodra hat. Az Ausztrál bennszülöttek alkalmazták nagy sikerrel, amíg néhány éve Európában is hódító útjára indult. A szeretetmasszázs lényege, hogy a masszőr olyan gyengédséggel, empátiával, szeretettel ér a testhez, amitől az izmok elernyednek, a feszültségek szétoszlanak, a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül. A  masszázs ruhában történik, nem kell levetkőzni. A kezelő előbb a test hátsó részén gyöngéden végigsimítja a meridiánokat, a fejtetőtől a lábujjak hegyéig. A meridiánok az energiacsatornák, melyek mint valami tranzit útvonal, szállítják az éltető  erőt, energiát testünk különböző részeibe. A masszázs során kisöpörjük a negatív energiákat, megtisztítjuk testünk “tranzit útvonalait”. Ugyanez a kezelés megismétlődik a test elülső részén is, ekkor már hanyatt fekszel..

A lélekmasszázs a következő lépcsőfok a teljes ellazulás felé. A masszőr a testet lágy, ringatódzó hullámzásba hozza, ekkor olyan érzés fog el, mintha a Duna lágyan fodrozódó habjain ringatóznál. Minden porcikád mozog, hullámzik, sorozatban oldódnak ki az izomgörcsök, tompul a stressz. A légvétel mélyebbé, egyenletessé válik, csökken a vérnyomás, lassul a pulzus. A testet és a lelket mély nyugalom árasztja el.

Néhányan különleges érzésekről számoltak be. Volt, aki úgy érezte, elemelkedik az ágyról, és szinte lebeg. Olyan is akadt, aki testen kívüli élményről számolt be. Módosul a tudatállapot, az agyban Alfa-hullámok keletkeznek, álomszerű állapot jön létre. Valóban úgy érzed, mintha lelkedet símogatnák.

A kezelés ideje alatt a fizikálisan bekövetkező változások pozitívan befolyásolják az idegrendszert, az immunrendszert.

A masszázs közben minden esetben alkalmazok energetikai kezelést is, amelyet az ár is tartalmaz.

A kezelés során az egyedülálló kvantumérintés módszerét alkalmazom, amely gyógyulást hozhat testnek és léleknek egyaránt.

Végig haladok a meridiánok, valamint a csakrák mentén, és azokat is tisztítom, hogy a környezetből felvett negatív energiáktól megszabadulj, és könnyebben érezd magad. Ha feledhetetlen élményre vágysz, és nem utolsósorban stresszes napodat egy stresszmentesre cserélnéd, mindenképpen ajánlom figyelmedbe.

Fontos: férfiak csak a lélekmasszázst vehetik igénybe!!!

Mindkét masszázsnak a hatása ugyanaz, de együttes alkalmazása még nagyobb hatásfokkal bír.

A szeretet és lélekmasszázs közben a lelked úgy érzi magát, mintha ringatnák, és ez kihat a testre, s a testednek minden szervére, és kiemelkedő hatást fejt ki a szellemedre is.

Ha tökéletesen ellazulsz, akár utazást is tehetsz előző életeidbe.

Amikor a masszázsnak vége, úgy érzed magad, mintha teljesen megújultál volna. Teljesen feltöltve érzed magad, s újult erővel vágsz neki mindennapi feladataidnak.

Próbáld ki, mert ezzel csak energiát és erőt nyerhetsz, kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban.

A szeretet és lélekmasszázs kezelést elérhető áron biztosítom számodra.