Szellem van a lakásomban, mit tegyek ?

Hogy milyen ismérvek alapján azonosíthatjuk jár-e szellem nálunk, arról már volt szó.

Az alábbiakban egy olyan módszert ismertetek, amely jól működik, természetesen más módozatok is léteznek, de számomra ez a leghatékonyabb.

A látók szerint a léleknek a halál után 48 napja van arra, hogy eltávozzon ebből a világból. Szerencsés esetben ez sikerül is, ám sokszor előfordul, hogy távozása akadályokba ütközik.

Ez olyankor történhet meg például, amikor az elhunyt úgy érzi, elintézetlen dolgai maradtak a Földön, és görcsösen ragaszkodik valamelyik itt maradt hozzátartozójához, de az is lehet, hogy éppen fordított a helyzet.

Szellem van a lakásbanHa az életben maradtak képtelenek elengedni halottaikat, akadályozhatják őt a továbblépésben. A gyásznak természetesen időt és teret kell adni, de túl sokáig siratni valakit veszélyes lehet mindkét félre nézve. A legjobb, amit tehetünk, ha megpróbáljuk mielőbb tudomásul venni szerettünk eltávozását, mert csak így kelhet útra a lelke a másvilágra. Ez a legnehezebb feladatok egyike, amivel az életében mindenkinek, kivétel nélkül meg kell birkóznia.

Valamennyi szellem az élők élethez szükséges energiáját veszi el. Abban a házban, ahol itt ragadt lélek tanyázik, indokolatlanul rossz érzése támadhat az embernek. Hidegrázás, borzongás foghatja el még akkor is, ha egyébként meleg van, nyomott kedélyállapot lehet úrrá rajta. Súlyosabb esetben: gyakori betegségek, balesetek fordulhatnak elő a helyen.

Az állatok elég pontosan megérzik a szellemek jelenlétét, és ingerültséggel, nyugtalansággal, szűköléssel, meneküléssel reagálhatnak rájuk.

A kisgyermekek többsége 7 éves koráig ugyanúgy érzékeli a szellemeket, mint bármely élő személyt. Figyeljünk oda rá, kivel, hogyan játszik a gyermekünk, ha olyan személyről számol be, akit mi nem látunk, ne akarjuk elhitetni vele, hogy csak képzelődik.

Ahogyan a betegségeknek, a szellemektől való megszállottságnak is a megelőzés a legbiztosabb módszere. A legegyszerűbb, ha nem foglalkozunk túl sokat ilyen irányú gondolatokkal! Kerüljük a szellemes filmeket, történeteket, és főképp ne akarjunk szellemeket megidézni! Ezek az élmények ugyanis nyitottá és fogékonnyá teszik elménket, amelyen keresztül könnyen hozzánk ragadhat egy-egy lélek. Időnként persze elkerülhetetlen, hogy kórházba vagy temetőbe menjünk, márpedig ezek nem tartoznak a kifejezetten vidám, energikus helyek közé. Ezért hazatérve szakítsunk időt a megtisztulásra! Gyújtsunk fehér gyertyát, szellőztessük ki alaposan az otthonunkat, esetleg takarítsunk is ki, gondolatainkat pedig tereljük tudatosan életteli, pozitív irányba!

Ha mégis azt gyanítjuk, hogy hozzánk csapódott egy szellem vagy kérjük szakember segítségét, vagy mi magunk küldjük el tisztelettel, de határozottan a bolyongó lelket, kérve Istent, hogy segítsen számára megtalálni a helyes utat!

4 thoughts on “Szellem van a lakásomban, mit tegyek ?

 1. Kovács László

  Tisztelt hölgyem úram.Nálam a lakásomban elég furcsa fotók,videó felvételeket sikerült kèszitenem. Tudnának abban segíteni hogy ezek rossz szándékuak vagy nem?Szellemek vagy gonoszabak?Esetleg egy imail vagy gmail címet kérhetnék hogy eljutasak pár fotót videófelvételt önöknek.

  Válasz
 2. Simon Renáta

  Szépnapot kívánok.
  Tanácsot szeretnék kérni öntől. Furcsa dolgokat észlelek a lakásunkban. Mozognak a tárgyak a lakásban. Pontosabban a hónap utolsó szombatján pontban délelőtt 11 órakor furcsa dolog történik mindig. Múlt hónapban az asztalról a gyümölcsös tál és a terítő esett le…
  A mai nap történt, hogy magától be kapcsolt az a tűzhely amit nem használok, (elektromos tűzhely, ami bevolt csatlakoztatva a konektorba de alapvetően soha nincs használva)
  A tűzhelyen volt egy terítő és egy plüsmackó ami megégett. Szerencsére nem történt nagy baj mert éreztem a furcsa égett illatot és még időben rájöttem hogy a tűzhely bekapcsolt.
  Kérem szépen tudna nekem tanácsot adni vagy segíteni ebben?

  Üdvözlettel Renáta

  Válasz
  1. energiagyogyasz Szerző

   Kedves Renáta!
   Azt írja, hogy minden hónap utolsó szombatján 11 órakor észleli ezen jelenségeket.
   Az egészen biztos, hogy entitás van a lakásában, az hogy szellem-e vagy más azt egyenlőre nem lehet eldönteni.
   Kérem szíveskedjék utánanézni, ha teheti, hogy a múltban történt-e valami a lakásában, amely indokolhatja más entitás jelenlétét, utána ezt szíveskedjék megírni nekem.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük