Hogyan kell megmosni szakszerűen a hímvesszőt? - Középsuli - magazin középiskolásoknak

Pénisz ápolás

Címkék: egészséghigiéniahímvesszőpénisztisztítás Irritáció, fertőzések, kellemetlen szagok. Csak néhány probléma, ami előfordulhat, ha nem sikerül fenntartani a megfelelő péniszhigiéniát.

A pénisz megfelelő tisztítása a szex után is fontos, mert segít csökkenteni az szexuális úton terjedő fertőzések esélyét is.

Milyen az ideális pénisz?

A higiéniai gyakorlatok némileg különbözőek a körülmetélt és körülmetéletlen férfiaknál, de alapvetően hasonló. A Wikihow cikkéből megtanulhatod, hogyan kell helyesen tisztán tartani. A körülmetéletlen pénisz megtisztítása Válassz enyhe szappant!

Sok szappan parfümöket tartalmaz, melyek irritálhatják az érzékeny bőrt, némelyik pedig olyan tisztítószereket tartalmaz, melyek túl pénisz a szellemben a nemi szervekkel. A legjobb eredmény érdekében ne kéztisztító szappant használj!

Férfititkok: kis- és nagyfiúknak is ajánljuk!

Ha érzékeny a bőröd, kérd ki egy bőrgyógyász véleményét, hogy milyen szappant használj! Végy egy zuhanyt vagy fürdőt! Használj meleg és nem forró vizet! Mosd meg magad a korábban választott illatmentes szappannal! Mosd meg a péniszt!

pénisz ápolás miért nincs erekció reggel a férfiaknál

A legfontosabb a körülmetéletlen pénisznél, hogy jól meg kell mosni a fitymát is. Óvatosan húzd hátra a bőrt, amennyire csak lehet! Ne erőltesd nagyon, mert az kárt okozhat, és heg kialakulását eredményezheti. Mosd meg a fitymát alaposan szappannal, és öblítsd le rendesen, hogy ne maradjon rajta szappanmaradék!

Tartsd tisztán! A személyes higiénia nagyon fontos, de az orvosok óva intenek a túlzott mosástól is. Ha túl gyakran mossuk szappannal, vagy tusfürdővel az fájdalmat és irritációt okozhat.

MEDukáció 2. évad 8. epizód - Női katéterezés

Nagyon fontos a pénisz szárítása is a zuhanyozás után. Pénisz ápolás csínján kell bánni a testápolókkal is.

Hogyan kell megmosni szakszerűen a hímvesszőt?

A nem megfelelő módon tisztán tartott fityma a szmegma felhalmozódását okozhatja. A férfiak által termelt szmegma nedvesen tartja a makk felületét és közösülés alkalmával kenőanyagként szolgál.

pénisz ápolás fénykép felállítása férfiaknál

Ha ezt nem tisztítod le, az még gyulladáshoz és fertőzéshez is vezethet. A körülmetélt pénisz mosása Itt, a fent említett dolgokon kívül nagyon fontos a pénisz feje pénisz ápolás rész megtisztítása, mert a verejték, a baktériumok, szappanmaradék felhalmozódhat azon a területen.

PENIMAX - pénisznövelő krém

Egyéb tippek Mosd meg a péniszed minél előbb a közösülés után. Ez segíthet csökkenteni a nemi fertőzések kockázatát.

pénisz ápolás

Kimosod a baktériumokat, mielőtt fertőzést okoznak. Akik sokat utaznak, gyakran nem tudnak rendesen tisztálkodni, de a nemi szervek higiéniája akkor is fontos. Ha nincs más lehetőség, töröld meg a péniszed legalább naponta egyszer baba törlőkendővel, vagy meleg, nedves ronggyal. Figyelmeztetés Ne tisztítsa senki a körülmetéletlen fiatal fiúk, vagy csecsemők fitymájának belsejét!

pénisz ápolás

Ha lehúzzuk a bőrt ezen a részen, az fájdalomhoz vezethet, sőt kárt is okozhat.