Vicces penisz alaku

Pénisz alakú

Tartalom

  fokozza az erekció növekedését

  Nézzünk szét a pénisz formájú poharak piacán! Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a Az intim testrészek furcsa termékként való hasznosítása már-már hagyománnyá vált az emberiség történetében.

  Régebben még pénisz alakú termékenység szimbólumai voltak, manapság már inkább baráti társaságokban végrehajtott, gyakran alattomos ugratások hasznos kellékei.

  pénisz alakú háttérkép nagy pénisz

  Ennek egyik újabb fejezetét nyitották meg élelmes vállalkozók, kereskedők és vásárlók, amikor együttes erővel létrehozták, eladták és megvették a pénisz formájú poharakat.

  Azt már kicsit félve írjuk le, hogy használják is. Akár hölgy, akár férfi válik áldozatává a pénisz formájú poharaknak, garantált, hogy kínos és vicces pillanatokkal lesz megáldva - itt nincsen jó megoldás a pohárba töltött ital elfogyasztására: ha csak á'la natúr, ha szívószállal, garantált, hogy képmásunk felbukkannak a közösségi oldalakon.

  gyermekek merevedése

  Hogy ne legyen félreértés és még kellemetlenebb - vagy viccesebb - legyen a szituációa pénisz formájú poharak mérete is közelíti az "eredetiét". A poharak átlátszó kialakítása miatt azért érdemes olyan italt tölteni bele, amely megfelelő hátteret biztosít az "aktushoz". Azt nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az ilyen és ehhez hasonló furcsa termékeket csak és kizárólag olyan személynek ajándékozzuk, aki érti a tréfát.

  szezám és erekció homeopátia erekció és

  Vagy legalább legyünk dobási és becsapódási távolságon kívül.