Miként védekezzünk az energiavámpírok ellen?

Ezekre a személyekre a boldogtalanság, a félelem, a kétségbeesés jellemző, és mentségükre szolgáljon, anélkül lopják el mások energiáit, hogy tudatában lennének a dolognak. De a végeredmény ugyanaz, hiszen akiktől elszívják az életkedvet, fáradtnak, kimerültnek érzik magukat, és hiába érzékelik, hogy a másik emberrel valami nincs rendben, és megpróbálnak segíteni neki, ez nem egy járható út, hiszen megváltoztatni sosem lehet az energiavámpírt.

Akkor miként lehet kivédeni ezt? A legfontosabb dolog, hogy megértsük: nem tartozunk senkinek elszámolással!

Meg kell tanulni azt, hogy ha tudatosan úgy viselkedünk, hogy az a másik személy észrevegye, hogy képtelen tőlünk energiát szívni, akkor erre rájön, többé nem fog próbálkozni, és másik „áldozatot” fog keresni.

Rá kell jönnünk, hogy az energiavámpírnak nem tartozunk semmivel, így ezzel már nagyfokú védelmi pajzsot generálunk, amit nem tud majd áttörni az illető.

Mikor eldöntöttük, hogy megálljt parancsolunk, és többé nem engedünk egy lépést sem, akkor érdemes még a következő védelmi eszközöket bevetni.

Például, ha szembe találkozunk az energiafaló személlyel, tegyük karba a kezünket, ha ülünk, a lábainkat is. Ez egy önvédelmi testhelyzet, amely az energiamezőnket is megóvja.

Egy másik megoldás: tegyük a jobb kezünket a köldökünk fölé, majd ezután a bal kezünket is tegyük a jobbra. Ez is megvéd az energialopástól.

Képzeljünk egy üveggömböt, amelynek belsejében vagyunk. Ezzel a védőburokkal az energiáinkat is biztonságban tudhatjuk.

Ha ezeket a módszereket kipróbáljuk, meg fogunk lepődni, hogy mennyire hatásosak az energiavámpírokkal szemben, akik rövid időn belül meghátrálnak, és lezárják a beszélgetést, hiszen amikor megérzik, hogy érzelmileg eltávolodtál tőlük, megszakítják a kommunikációt.

Azonban én a fenti megoldásokon túl alkalmazok egy még egyszerűbbet, ami szintén kipróbált, és hatásosnak bizonyult. Az egész testemet képzeletbeli páncéllal veszem körbe, elé egy pajzsot képzelek, a páncél áthatolhatatlan, csak úgy, mint a pajzs. Ennek az eredménye teljes nyugalommal és békével végighallgatom, majd még tanácsot is adva elköszönök és odébbállok.

Ezek a technikák csak abban az esetben működnek, ha legbelül, mi magunk is erősen elhatározzuk, hogy többé nem engedünk az energiarablóknak, hiszen a mi életünket, a mi életerőnket nem veheti el senki tőlünk.

Próbáld ki, tapasztald meg!!!

Felhasznált forrás: filantropikum.com

1 thought on “Miként védekezzünk az energiavámpírok ellen?

  1. Kormos Zita

    Köszönöm, ehhez hasonlókat szívesen olvasok bármikor, mindenkinek hasznos, szükség van rá.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük