Pénisz izgató eszköz, péniszpumpa, péniszgyűrű

Legkényelmesebb pénisz

Tartalom

  hogyan kell használni a pénisznagyobbító krémet erekció gyermekek fotó

  Szerző: Ripost Minden bizonnyal hiánypótló a térképet alkottak meg. Legalábbis egészen biztos, hogy sokak kíváncsiságát ki fogja elégíteni.

  egész életen át tartó pénisznövekedés nem aludt eleget nem merevedés

  Igencsak gyakori kérdés ugyanis, hogy vajon mekkora lehet egy átlagos pénisz mérete. Csakhogy a kérdés ennél bonyolultabb, hiszen a legkényelmesebb pénisz földrészeken, sőt akár országokban is az átlag meglehetősen eltérő lehet.

  pénisz és minden, ami vele történik

  Nos, ez a térkép részletesen mutatja meg, hogy vajon merre milyen méret tekinthető átlagosnak. Az országokat színek szerint jelöli világszerte, ezek a színek pedig máris a centikre utalnak.

  legkényelmesebb pénisz merevedés cant cum

  Magyarország például a narancssárga jelzést kapta a maga 15 centis átlagával, mely a 2. Kevésbé rózsás a helyzet Thaiföldön, ahol 9,4 vagy éppen Indiában, ahol 9,3 az átlagos méret a térkép szerint.

  legkényelmesebb pénisz Miley Cyrus egy péniszével

  Kongóban viszont az átlag a jóval tekintélyesebb 17,9 centit jelenti. Az amerikaiak 14,2 centivel a nadrágjukban tekinthetők átlagosnak, Oroszországban pedig az átlagméret a térkép szerint 12,8 centi. Ha pedig még több ország adatára vagy kíváncsi, ne habozz, és nézz körül te is ezen az oldalon: Erected Penis Target Map.

  pénisz lágy merevedése