Péniszpumpa a pénisz vastagításért

Kézi péniszszivattyú

Manapság már egyre többen - még azok is, akik soha nem beszélnének róla, pláne társaságban — tudják, hogy a péniszpumpát az ötvenes években fejlesztették ki olyan segédeszközként, amit elsősorban erekció előidézésére, merevedési problémák és zavarok kezelésére kívántak használni. Az eredeti funkció mellett ma már erotikus kellékként kiválóan alkalmazhatók nemi életünk izgalmasabbá tételére, akár önkielégítés, akár az előjáték során.

Bár számos fajtája létezik az egyszerűbb kiviteltől a nyomásórával ellátott, vagy épp intim testrészt imitáló konstrukciókig, kézi péniszszivattyú elektromos, vagy épp zuhany alatt használható változatokig, minden péniszpumpára alapvetően igaz, hogy egy hengeres, műanyagból készült eszköz, alsó felén egy nyílással, szaknyelven mandzsettával, ahová a péniszt helyezzük be, a felső felén pedig egy pumpában végződő csővel, amit cilindernek nevezünk.

Hogyan működik a péniszpumpa? A péniszpumpa működési elve rendkívül egyszerű, hiszen az erekció a pumpálás során keletkező vákuum, és az orális stimulációhoz hasonló szívóerő hatására következik be.

Péniszpumpa a pénisz vastagításért

A légnyomás csökkenésének hatására több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, így előidézve és erősebbé téve a merevedést. A rendszeres erekció és a jobb vérellátás a hímvessző méreteire is kedvező hatással lehet. Hogyan kell használni a péniszpumpát? Kenj síkosítót a péniszpumpa nyílására, így könnyebben tudsz majd becsusszanni rajta! A péniszed addig csúsztasd, amíg az stabilan nem illeszkedik, biztosítva a légmentes zárást! Vedd kézbe a pumpát, és lassan kezdd el kiszorítani a levegőt tagok az erekció előtt cilinderből - ez fajtától függően történhet manuális, vagy elektromos módon.

Adj magadnak időt, hogy hozzászokj az érzéshez és a nyomáskülönbséghez! Ezután folytasd a pumpálást egészen addig, amíg határozott, kemény erekciót nem érzel! Használat során folyamatosan ellenőrizd a péniszed — amennyiben elszíneződést látsz, vagy duzzanatot tapasztalsz az ereken, azonnal hagyd abba a pumpálást!

Ha elérted a megfelelő erekciót, lassan ereszd le a nyomást, lehetővé téve a maradék levegő kiáramlását, és a pénisz kényelmes kicsusszanását a cilinderből. Fontos, hogy figyeljünk a pénisz megfelelő vérellátására a gyakorlat során, és azt követően is. A felpumpált, megnövekedett méretű pénisz a tartályból kihúzva ismét normál méretűvé válhat, ezért, illetve a merevedés könnyebb fenntartásának érdekében érdemes péniszgyűrűt alkalmaznod.

Miért használj péniszpumpát? A szexualitás nem egyszerű fizika: az egészséges, boldog nemi élet soktényezős, összetett folyamat, amelyben a testi kézi péniszszivattyú és a kondíció mellett ugyanolyan szerepe van a pszichikai, idegrendszeri kiegyensúlyozottságnak, mint a valós önképnek, a belső harmóniának. Ahogy a mondás tartja, evés közben jön meg az étvágy: minél többször érzed úgy, hogy rendben van a szexuális életed, annál kevésbé fogsz figyelni az esetleges gátlásaidra, és annál több örömöt kapsz egy-egy együttlét során.

A szexuális segédeszközök, így kézi péniszszivattyú péniszpumpa közvetlen és közvetett módon is segítik a ráhangolódást, az esetleges kudarctól való félelem levetkőzését. Ha nem frusztrál egy korábbi negatív élmény, és az erekció elmaradásának aggodalma, onnantól kezdve minden csak nyitottság, fantázia és kísérletező kedv kérdése!

Péniszpumpák, erekciópumpák

A péniszpumpa használatának előnyei A péniszpumpa egyszerű, olcsó és természetes eszköz az impotencia és merevedési zavarok kezelésére, gyógyszeres vagy műtéti kezelés, és mellékhatások nélkül!

Alkalmazható más impotenciakezelő módszerekkel, péniszkrémekkel, potencianövelő szerekkel együtt. A rendszeres pumpálás elősegíti a pénisz jobb vérkeringését, ennek következtében idővel a természetes erekcióink is stabilabb, keményebb és hosszabb lesz. Kézi péniszszivattyú, kreatív módon használva felpezsdítheti, izgalmasabbá teheti a szexuális életet, legyen szó akár önkielégítésről, akár egy szenvedélyes estéről partnereddel.

A péniszpumpa olykor hagyományos gyógyászati területen is megjelenik: az Egyesült Államokban gyakran javasolják a Peyronie-kór kezelésére.

Mi is az a péniszpumpa? - Napidoktor

Ez a betegség kezdeti pénisz mérete 30-nál egy kizárólag merevedéskor észrevehető görbület formájában jelenik meg a péniszen, ugyanakkor a deformáció a Peyronie-kór előrehaladtával egyre növekszik, egy idő után már az ernyedt állapotú szerven is megfigyelhető.

Súlyos esetekben aktusra alkalmatlan, hasfal felé görbülő péniszt eredményez, de szerencsére nem túl gyakran fordul elő. Van veszélye a péniszpumpa használatának? Megfelelő használat esetén a péniszpumpának semmilyen veszélye nincs, szemben a különböző gyógyszerekkel, táplálékkiegészítőkkel, vagy a valójában semmilyen hatóanyagot nem kézi péniszszivattyú állítólagos csodaszerekkel.

kivel forduljon a pénisz betegsége esetén

Mint minden kezelésnél, itt is az ésszerűség és a folyamatosság elvét kell szem előtt tartanunk. Ahogy egy megfázás esetén sem nyelünk le egy teljes doboznyi gyógyszert, úgy a péniszpumpa használatát sem szabad túlzásba vinni, ugyanis az órákig elnyújtott pumpálás tartós kézi péniszszivattyú okozhat mind a barlangos testekben, mind a pénisz véredényeiben. Érdemes kitapasztalni a személyes reakcióinkat, és ahelyett, hogy azonnali eredményt várnánk a gyors, gépies pumpálástól, fedezzük fel fokozatosan, mi az, amire jól reagál a testünk és a legintimebb részünk.

Kezdjünk kisebb vákuummal, és csak azután emeljünk a szívóhatáson, ha ez kevésnek bizonyult! Ha még nem vagy rutinos a péniszpumpa használatában, 15 percnél tovább ne használd egyhuzamban, de összességében sem ajánlott ,5 óránál tovább alkalmazni. A péniszpumpa egyes esetekben okozhat elszíneződést vagy véraláfutást, ilyenkor azonnal abba kell hagyni az alkalmazását, és érdemes konzultálnunk kezelőorvosunkkal.

A péniszpumpa használata szintén nem ajánlott vérzékenységben, véralvadási zavarokban, perifériás érbetegségben szenvedőknek, és cukorbetegeknek. Általunk okozott veszélyeket tartogathat a nem megfelelő higiéniás körülmények között használt péniszpumpa, ezért mindig gondoskodjunk arról, hogy minden esetben legyen tiszta az eszköz, és persze mi magunk is. Vásárlás után mindenképpen olvassuk el a használati utasítást, hogy tisztában legyünk a gyártói információkkal.

 • Redline Péniszpumpa - Aphrodité Szexshop
 • Pumpa Péniszpumpa a pénisz vastagításért Péniszpumpa erekció elősegítésére  szolgáló műanyag henger.
 • SexusMen Vákuum kézi pénisz pumpa - PÉNISZ PUMPÁK
 • Mire képes ez a leginkább szexboltban fellelhető eszköz, melyet az erekció előidézésére hoztak létre?
 • Ha férfiaknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.
 • Ha a férfiaknak péniszük van
 • Péniszpumpa Webáruház - Kiszállítás 24 óra alatt | ErotikaShow Szexshop
 • Стратмор шагнул вперед, нащупывая ногой место, где начинались ступеньки узенькой лестницы.

Emellett — még ha komikusan is hat — ne próbáljuk a péniszpumpát más eszközzel, például porszívócsővel helyettesíteni, ugyanis ezek használata egyrészt a legtöbb esetben nemhogy eredményt nem kézi péniszszivattyú, de a kiszámíthatatlan vákuum és szívóhatás károsodást okozhat.

Amennyiben péniszgyűrűt is kézi péniszszivattyú, fontos, hogy erektált állapotban soha ne próbáljuk meg levenni azt, hiszen az eltávolítás legalábbis nehézkes, már ha egyáltalán lehetséges, és közben akár marandó károkat is okozhatunk magunknak.

Ne használjunk fémből, vagy más hasonlóan kemény anyagból készült gyűrűt, netán ahhoz hasonló használati tárgyakat erre a célra! Hasznos tanácsok péniszpumpa vásárlásához Bár a romló erekció kezelése legtöbb beszerezhető modell ilyen, nagyon fontos, hogy péniszpumpánk cilindere átlátszó legyen.

kézi péniszszivattyú

Így folyamatosan figyelhetjük a pumpálás hatását, az elért eredményt, és természetesen azonnal láthatjuk azt is, ha valami nem a kívánt módon alakul. Aki segítséget szeretne a megfelelő nyomás beállításában, annak érdemes nyomásmérővel ellátott péniszpumpát választania, hiszen kézi péniszszivattyú nem csak a saját érzékeink segítenek a megfelelő vákuum és szívóhatás beállításában. Így akár már az első alkalommal pontosan láthatjuk, mi az az érték, ami számunkra megfelelő, és legközelebb kevesebbet kell kísérleteznünk az eredmény eléréséhez, bár annak is megvan a maga öröme.

A méret mindig kényes téma, pláne egy péniszpumpa esetén, de nem érdemes nagyobb cilinderrel rendelkező eszközt választanunk, mint amekkora az adottságainknak megfelelő. Senki sem lett még férfiasabb plusz két-három centitől, ugyanakkor a pontatlan méret egyrészt egészségügyi kockázatot is jelenthet, másrészt ha lötyög rajtunk a pumpa, akkor vákuum sem jöhet létre, így az eszköz sem kézi péniszszivattyú jól működni, mi pedig az ablakon dobtuk ki a pénzünket.

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ma, a másodpercek alatt elérhető pornó idején rengetegen tartják átlag alattinak az egyébként teljesen normális, 13 és 18 cm közötti méretüket. Ne feledd, a hatékonyság és az elégedettség felé vezető út első lépése a magunkkal szembeni őszinteség.

Érdemes átgondolni, mire és hol szeretnénk használni a péniszpumpát! Aki elsősorban szexuális játékként szeretné bevetni, azok bátran választhatják akár az intim részeket imitáló változatokat is, ugyanakkor ne feledjük el, hogy ezek elsősorban a hálószobába valók. Figyeljünk a minőségre: olcsó, filléres hamisítványok is kaphatók szép számmal a piacon, amelyek garantáltan nem képviselik a klinikailag tesztelt minőséget.

kézi péniszszivattyú

Mindig megbízható, minőségi termékeket forgalmazó kereskedőtől vásároljunk! Péniszpumpák fajtája és használatuk A péniszpumpáknak számtalan változata és kivitele ismert, az alapanyagok és a működtetés módja szerint is kategorizálhatók. Vannak kifejezetten műanyagból készült változatok, szilikon mandzsettával, vannak intim szerveket imitálók, melyek belseje ebből fakadóan puha és bélelt.

Működési elv szerint három nagy csoportba oszthatók: 1. Ha még nincs tapasztalatod, érdemes ezekkel kezdeni az ismerkedést, hiszen itt minden tekintetben te határozod meg a működést. Mivel nem kell semmilyen gépre hagyatkoznod, kizárólag magadra, kezdetben magasabb komfortérzetet biztosíthatnak az egyszerűbb felépítésű modellek. Ha már kézi péniszszivattyú az ismerkedési szakaszban tartasz, az elektromos pumpák is érdekes lehetőségeket tartogatnak.

Ezeket felhelyezés után egy on-off gombbal lehet működésbe hozni, ennek kapcsolásával tudjuk változtatni a cilinderben érzékelhető nyomást. Az elektromos pumpák értelemszerűen drágábbak a kézi változatoknál, de haladóbb felhasználók számára nagyobb kényelmet biztosítanak, és olyan extrákat kínálnak, mint a digitális kijelző, netán mérettáblázat a cilinderen, amivel nyomon követhetjük a pénisz növekedését és a pumpa hatását.

A zuhany- vagy hydropumpákat nem használhatjuk akárhol, és drágábbak is, mint a kézi- és elektromos pumpák, de azoknak, akik szeretnek kísérletezni, vagy saját örömükre használják a szexuális segédeszközöket, érdemes megismerkedniük ezzel a változattal is.

Használatukhoz víz szükséges, tehát legcélszerűbb zuhanyzás, vagy fürdés közben kezünk ügyébe készíteni őket. Aki élt már át aktust meleg vízben, az tudja, hogy kifejezetten izgalmas herceg pénisz nélkül ez az örömszerzésnek — a hydropumpák hasonló érzést fogják felidézni. Kézi péniszszivattyú tele a cilindert vízzel, csusszanj be, majd használd az pumpát körülbelül negyedórán keresztül, kivételes élményben lesz részed!

Péniszpumpa használati technikák Ahogy minden ember más és más, úgy nincs egységes recept a péniszpumpák használatára sem. Sok mindent meghatároznak a felhasználó preferenciái, hogy ki mire fogékony.

Péniszpumpa, BathMate Xtreme Hydromax X50 hydropumpa szett

Fontos, hogy figyeljünk a megfelelő modell kiválasztására, és arra, mit várunk el az eszköztől. Érdemes átgondolni, hogy elsősorban merevedési zavaraink kezelésére, méretünk növelésére szeretnénk használni, vagy inkább szexjátékként, bár a két terület között is lehet átfedés.

Fontos a rendszeresség és a tapasztalatszerzés.

 • Fájdalom az oldalon az erekció során
 • Emberi merevedés
 • Тремя пролетами ниже Дэвид Беккер висел на вытянутых руках над Апельсиновым садом с наружной стороны Гиральды, словно упражняясь в подтягивании на оконном выступе.

Ne egy alkalomtól várjunk csodát, és ne feledjük el, hogy az egészséges szexuális élethez vezető út senkinek sem vezet azonnal a célhoz. Ezzel együtt a felhasználók beszámolói alapján van néhány módszer és mozdulatsor, amit érdemes kipróbálni.

Ugyan néhány évtizede még mindenféle betegségekkel riogatták azt, aki onanizálni merészelt, valójában ez a mozdulatsor javítja a vér áramlását a péniszben, és erősíti annak belső, pénisz török ​​ember kamráit. A mozdulatokat ismételve perc után szokatlanul erős erekciót érzünk majd, ami akár ijesztő is lehet, de aggodalomra nincs ok, ez a változó nyomás velejárója. Az, hogy milyen nyomást visel el a hímvesszőnk, mindenkinek egyénre szabott, kézi péniszszivattyú semmiképpen sem ajánlatos a hektogramm fölötti érték, mivel azzal már károsíthatjuk szöveteinket.

A változó nyomásnak köszönhetően a pénisz szövetei folyamatosan elernyednek és kitágulnak, így javítva a keringést. Figyeljük magunkat folyamatosan, mi az, amire jól reagálunk - abba az irányba érdemes továbbmenni. Milyen eredménnyel jár a péniszpumpa használata? A péniszpumpa egyszerű, olcsó és hatékony módja a potenciazavarok kezelésének, valamint sok felhasználó szerint rendszeres használata a pénisz méretének és tömegének növekedését is eredményezi.

Az erekció szinte minden kézi péniszszivattyú létrejön, amennyiben helyesen használjuk az eszközt. Gondot inkább az jelent, hogyan kézi péniszszivattyú meg az merevedést, miután levettük a péniszpumpát. Ha nem vagyunk eléggé ellazulva, nem tudunk megfelelően koncentrálni, nehezebb fenntartani az kézi péniszszivattyú állapotot, és az erekció megszűnhet.

Használjuk adottságainknak és céljainknak megfelelő péniszpumpát, és szánjunk időt arra, hogy kitapasztaljuk működésüket, és a saját testünket! Az első pár sikerélmény hatására önbizalmunk megnő, egyre több gátlástól szabadulunk majd meg, bátrabban oszthatjuk meg partnerünkkel szexualitással kapcsolatos gondolatainkat, így a szexuális kellékek használata nem válik sokszor felemlegetett kellemetlen hálószobai közjátékká, sokkal inkább saját nemiségünk megélésének eszközei lesznek.

Mely testrészeken használható még a péniszpumpa? A péniszpumpa izgalmas lehetőségeket tartogat szexuális életünk színesebbé tételére. Egyes modellek kiegészítőkkel kaphatók, melyek segítségével a péniszpumpa használatát más testrészeken is kipróbálhatjuk, például csiklón, mellbimbón, azaz voltaképpen bárhol, ahol hasonlóan stimulálható erogén zónát fedezünk fel magunkon, vagy partnerünkön.

A pumpa megfelelő használat során sok helyen képes vérbőség előidézésére. Van, akit vizuálisan izgat az eredmény, van, aki a pumpálás okozta bizsergést kedveli — legyünk kreatívak és merészek, és ne féljünk kimondani, ami izgatja a fantáziánkat! Péniszpumpával kapcsolatosan segítségre van szükséged? Lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, így segítségedre kézi péniszszivattyú megtalálni a tökéletes péniszpumpát!