Energetizáló kezelés az egyedülálló kvantumérintés módszerével

Számos energetizáló módszert alkalmazok gyógyulásod elősegítése érdekében, de elsősorban a kvantumérintéssel történő kezelést szeretem, mert ez hozhatja számodra a leggyorsabb, és leglátványosabb eredményt.

Minden kezelésemet állapot felmérés előzi meg, amely díjmentes.

Ám amikor a kvantumérintés módszeréről beszéltem valakinek, megkérdezte kissé értetlenkedve, tellve hitetlenséggel: mi is ez a kvantumérintés?

A kvantumérintés kézrátételes gyógyítás, amelyet szó szerint látni kell előbb, hogy hinni tudjunk benne. Egy könnyű érintéssel – másokon vagy önmagunkon – alapvetően felgyorsíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A hatás annyira közvetlen és rendkívüli, hogy szinte látni lehet, ahogyan egy könnyed érintés hatására a csontok újrarendeződnek. Nem kell aggódnunk, hogy jól csináljuk-e, hiszen a test tudja a dolgát. A strukturális újrarendeződésen túl a fájdalom és a gyulladás is gyorsan csillapítható, hiszen a szervek, a rendszerek és a mirigyek egyensúlyba kerülnek.

A kvantumérintés első megtapasztalása gyakran meglepő és felejthetetlen. Aztán a biciklizéshez hasonlóan az, ami csodálatosnak tűnt, természetessé válik, olyan dologgá, amelyben biztosak lehetünk. És ott van még a hatalmas öröm és megelégedettség érzése, hogy mások gyógyulásában közreműködhetünk. Egy apró megjegyzés: szerintem ez az öröm fertőző.

Energetizáló kezelés„Ahhoz, hogy a test öngyógyító képességét megtámogassuk, nem a test nagyobb egységeivel – mint a sejtek, szervek és rendszerek – kell foglalkoznunk, hanem a szellem és az anyag kapcsolódásával, azzal a ponttal, ahol a tudatosság kezdi kifejteni hatását”                                      – írta Deepak Chopra.

Hiszem, hogy van egy pont, ahol a tudatosság és az anyag találkozik. Ez a kapcsolódás kvantum- (szubato- mi) szinten létezik, és az a különleges pont, ahol az anyag és szellem találkozik, szeretetünk és szándékunk által érhető el. A velünk született szeretet erejével felvértezve, dinamikusan és pozitív irányban aktiválhatjuk testünk öngyógyító folyamatait. A DNS-től a csontokig, a sejtektől a szervrendszerekig, testünk valamennyi szintje könnyedén reagál a szeretet gyógyító rezgésére.

Néhány dolog, amit a kvantumérintésről tudni kell :

Kézrátételes gyógyítás különböző változatait alkalmazó szakemberek az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában a kvantumérintés elsajátítása után megerősítették, hogy ennek alkalmazása fokozta gyógyító tevékenységük hatékonyságát. A kiropraktőrök úgy tekintenek rá, mint eddigi munkájuk haladóbb szintjére. A fizikoterapeuták szerint ez a fizikoterápia hatékonyabb formája. És az akupunktőrök szerint is a kvantumérintés az akupunktúra magasabb szintje. A reiki mesterek a „reiki kiteljesedésének” vagy „turbózott reikinek” nevezik. A kvantumérintés kétségtelenül számos technikával – mint a masszázs, a shiatsu, a jin shin, az akupresszúra, a polaritásterápia, a craniosacralis terápia, a terápiás és a gyógyító érintés stb. – ötvözhető olyan módon, amely megnöveli eddigi hatékonyságukat.

A kvantumérintés képessé tesz arra, hogy rengeteg fájdalomtól és szenvedéstől szabadítsuk meg barátainkat és szeretteinket. Tényleg egy olyan élethez tartozó képesség, amellyel rendelkeznünk kellene.

Akiket eddig volt szerencsém kezelni, mind pozitívan nyilatkoztak, és a későbbiek során jelentős javulásról számoltak be. Hangsúlyozandó azonban, hogy mint az összes többi energetikai módszer, ez sem helyettesíti, és nem is helyettesítheti az orvosi kezelést. Kizárólag azzal együtt alkalmazandó.

Az energetizáló kezelést elérhető áron biztosítom számodra.