Kezelés “energiaózonnal”

Sokszor előfordult már, hogy egy betegem akár a családomból, akár idegenről legyen szó, nehezebben fogadta az energiát. Ez egyikünknél sem róható fel hibaként, hiszen vagy én nem voltam a “toppon” valami végett, vagy a beteg nem engedte, hogy az energia elárassza.

Sokat gondolkodtam, hogy miként lehetne ezen segíteni.

Az alábbi módszert Petra Neumayer “A titokzatos orosz népi gyógyászat” c. könyvében olvastam. Ott az író azt írja, hogy a módszer kitűnően alkalmas fájdalmak csillapítására, illetőleg daganatos megbetegedések esetében.

A módszer a következő:

Miközben az energiát áramoltatjuk, képzeljünk el egy egyiptomi piramist, amelynek a teteje lyukas. helyezzünk a lyukhoz egy gömböt, és töltsük meg energiával, majd képzeljük el, hogy a gömb szép lassan aláereszkedik a piramisba, és csak az energia áramlik ki a lyukon keresztül, amelyet egyfajta ózonként a beteg teste köré irányítunk gondolati síkon.

A módszert kipróbáltam, többé-kevéssé sikerült, de inkább kevéssé. Elkezdtem gondolkodni, mi lehet a probléma.

Hamarosan rá is jöttem, a saját koncentrációmmal volt a baj. Ugyanis amikor 1980-ban végérvényesen elvesztettem látásomat, azt megelőzően nem túl sűrűn láttam egyiptomi piramist, sőt még nekem sem építettek. Így nemhogy emlékképem a tudatalattimban nem volt egy sivatagi piramisról – mindannak ellenére, hogy a mértani alakjával tisztában vagyok – de még csak elképzelésem sem. Elképzeltem ugyan valamit, ami hasonlíthatott rá, de így valahogy nem volt az igazi.

De természetesen erre is megtaláltam a megoldást, leképeztem a módszert “állapotomnak” megfelelően.

Egy házat képzeltem el, amelynek tetejéből kémény vezet ki a szabadba. A gömböt ugyanúgy a kémény nyílásához helyeztem, majd energiával feltöltve, leeresztettem a kéménybe, s csak az energia áramlott ki belőle, s mint ahogy falun a kéményfüst, engedtem, hogy mind engem, de elsősorban a beteget elárassza. Hoppá!!! Láss csodát, működik. Jómagam is meglepődtem, milyen bámulatos eredményt értem el pillanatok alatt.

Mindenre van megoldás, csak meg kell találni azt.

2 thoughts on “Kezelés “energiaózonnal”

 1. Hajdu Imréné

  Köszönöm szépen a meghívást. Boldogan élek vele.
  ez az energia aramlas máris fel kelltette érdeklődésemet. Köszönöm, használni fogom!

  Válasz
  1. energiagyogyasz Szerző

   Tisztelt Hajdú Imréné.
   Köszönöm, hogy elfogadta meghívásom. A módszer garantáltan működik, akár saját magán, akár máson próbálja ki. Azonban miközben használja fontos a nyugodt, stresszmentes környezet. Ha további kérdései lennének, várom szeretettel.
   Tisztelettel: Kálmán.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük