Karácsonyi áreső, mert nekem gyógyulásod jóleső!

Közeleg az advent, no meg a karácsony. Ez utóbbi “ró” nagyobb terhet ránk: ajándékvásárlás, mit főzzünk, Jaj Istenem bejön anyósom: a drága mama. :))) Ezek a tényezők önmagukban is fárasztóak lehetnek, s csökkentheti a karácsony varázsát. :))) Ezt ugye nem szeretnéd? Akár mindössze fél órádba kerül, hogy ezeket ellensúlyozzuk.
karacsonyajandekÉs hogy ez pénztárcádnak se okozzon komoly terhet, minden kezelésemből 25% – igen jól olvasod, nem elírás – tehát 25%-os árengedményt is kapsz, ha dec. 1. és 23.-a közt veszed igénybe kezeléseim bármelyikét.
És még nincs vége!!! Ha benne vagy az első tíz jelentkezőben még ajándékot is adok, közel 4.000.- Ft értékben.
Ugye megéri ?
Ha szeretnél karácsonykor mind testileg, mind lelkileg szárnyalni még a “drága mama” jelenléte mellett is, a párodat nem elküldeni melegebb éghajlatra, mert már megint felborította a karácsonyfát dekorációval együtt, akkor ne habozz, jelentkezz elérhetőségeim valamelyikén.
Figyelem!!! jelen akció más kedvezménnyel össze nem vonható!!!
Végezetül egy jó tanács: ha netán nem tudnál eljutni hozzám, s a karácsonyi készülődésben kissé elveszve éreznéd magad, mindenhez állj pozitívan, próbáld a megoldást keresni, a problémákat megoldani. :)))

3 thoughts on “Karácsonyi áreső, mert nekem gyógyulásod jóleső!

 1. Márta

  Kedves Kálmán. Tavaly is jártam nálad, nagyon jó volt, könnyebben teltek a készülődés pillanatai, és még a bevásárlással járó izgalmak is eltörpültek. Ha tehetem megyek most is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  Válasz
 2. Kovács Anita

  Kedves Kálmán.
  Nemrég találtam rá az oldalra, egy kérdéssel fordulnék hozzád. Irodában dolgozom, sokszor napi 8–10 órát. Esténként a sok üléstől hát- és gerincfájdalmaim vannak. Mit tegyek, melyik kezelést vegyem igénybe?
  Válaszodat köszönöm: Anita.

  Válasz
  1. energiagyogyasz Szerző

   Kedves Anita.
   Elsőkörben javasolnám, hogy válts munkahelyet, mert ez egészségileg és gondolom anyagilag sem a legszerencsésebb számodra. :)))
   No, de komolyra fordítva a szót. Mindenekelőtt fordulj orvoshoz, hogy nincs-e valami komolyabb probléma.
   Amit én hirtelenjében erre javasolni tudnék, az a kvantumérintéssel történő kezelés, amelynek segítségével gyorsan, jelentősen csökkenthetem fájdalmaidat, javíthatom közérzetedet.
   Illetőleg előreláthatólag dec. 1.-től igénybevehető lesz nálam a tradicionális svéd masszázs, természetesen a karácsonyi akciónak megfelelő árazással. Rövidesen az oldalra is ki lesz téve, csak néhány technikai nehézséget kell még megoldanom.
   Várlak téged is, és természetesen bárki mást szeretettel.
   Remélem kielégítő választ tudtam adni. Kálmán.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük