Az időm ellenértéke

Alább olvashatsz azon szerény anyagi hozzájárulásról, amelyet segítségnyújtásom fejében kérek tőled, a hozzájárulás mértéke a reád fordított idő függvényében változik.

Fontos: minden gyermek számára 12 éves korig 25%-os kedvezményt biztosítok a hozzájárulás összegéből.

 1. Energetizáló kezelés az egyedülálló kvantumérintés módszerével: A hozzájárulás mértéke és időtartama változó: szervi problémák enyhítése esetén 30 perc, lelki és tudatalatti gátak oldása, depresszió csökkentése esetén egy alkalom 60 perces időtartamot foglal magába. Ennek függvényében: 30 perc 4.000,- Ft, 60 perc 8.000,- Ft. A kezelést megelőzően minden esetben előzetes egyeztetés történik a kezelés időtartamáról.
 2.  Távkezelés skype-on vagy telefonon: 4.000,- Ft/alkalom. (Egy alkalom 30 perces kezelést foglal magába.)

Ennek a kezelési módozatnak az anyagi hozzájárulását csak előreutalással egyenlítheted ki, amelyről e-mailben kapsz egy visszaigazolást, ha a pénz beérkezett a számlára, és a tényleges kezelés csak eztán történik meg. Az utalás közlemény rovatába a “Távkezelés” szót írd be.

Az utalást az alábbi bankszámlára indíthatod:

Dr. Sebestyén Kálmán

OTp Bank: 11773054-07576191

Anyagi hozzájárulást csak a skype-os, illetőleg a telefonos távkezelés esetén kell fizetned.k.

  1.  Szeretet- és lélekmasszázs energetizáló kezeléssel: 4.000,- Ft/alkalom. (Egy alkalom 30 perces kezelést foglal magába.)
  2.  Infraterápiás relaxációs kezelés: 10.000,- Ft/alkalom. (Egy alkalom 60 perces kezelést foglal magába.)
  3. Frissítő talpmasszázs, energetizáló kezeléssel: 4.000,- Ft/alkalom. (Egy alkalom 25 perces kezelést foglal magába.)
  4. Emléksúly levétel: 10.000,- Ft /alkalom. (Egy alkalom 60 perces kezelést foglal magába.)
  5. Frissítő, kondicionáló svéd masszázs: Hát- és nyakmasszázs esetén egy alkalom 30 perc 4.000,- Ft, teljes testmasszázs esetében egy alkalom 60 perc 8.000,- Ft.
  6. Köpölyözés energetizáló kezeléssel: egy alkalom kb. 25 perc, a hozzájárulás mértéke: 3.000,- Ft. Amennyiben a kezelést a svéd masszázs keretén belül veszed igénybe nem kell hozzájárulást fizetned.
  7. Auramasszázs: egy alkalom kb. 25 perces időtartamot foglal magába, a hozzájárulásmértéke: 4.000,- Ft.

Személyre szabott kedvezmény igénybevételére egyéni megbeszélés alapján kerülhet sor.

Külső helyszínre csak kivételes esetben megyek ki, és kizárólag a főváros területén, ebben az esetben a hozzájárulás mértékéhez 25% -os felár adódik, +az utazási költség, pl. taxiköltség.

Hogyha a kezelésen állapotodnál fogva (ágyhoz kötöttség, mozgáskorlátozottság) folytán nemtudsz eljönni,, ekkor a 25%-os felárat nem kell megfizetni, kizárólag az utazás kapcsán felmerült járulékos költségeket.

Végstádiumban lévő betegek kezelése minden esetben teljesen díjmentes.

Ha a fentiekkel kapcsolatosan bármi kérdésed merülne fel, akkor kérlek keress meg elérhetőségeim bármelyikén.