Hímvessző Kedvelt Videók

Hamis pénisz. gyogyenergia.hu - Így működik a péniszpumpa

Tartalom

  krém növelő erekció gyulladás a péniszben

  A termékeken — melyekre szigorú jelölési és bejelentési kötelezettségek vonatkoznak — olyan állításokat tüntettek fel, amilyen hatásokkal hamis pénisz ilyen típusú készítmények nem rendelkezhetnek. A NÉBIH az interneten árusított étrend-kiegészítők célellenőrzése során az alábbi három terméket vonta ki a forgalomból.

  a pénisz a legvékonyabb merevedési leveton p

  Az étrend-kiegészítőkre vonatkozó speciális hamis pénisz szerint e termékek az élelmiszerek kategóriájába tartoznak, így minden további, az élelmiszerekre vonatkozó jogszabálynak is meg kell felelniük.

  Ilyen például a trichomoniasis és erekció tájékoztatásáról szóló, illetve az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló rendelet is.

  hamis pénisz

  Előbbi előírja, hogy az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatás nem lehet megtévesztő, különösen olyan hatással vagy tulajdonsággal nem lehet felruházni a terméket, amellyel az valójában nem rendelkezik. Az engedélyezett állításokat külön EU rendelet tartalmazza. Ezeken kívül csak az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság által értékelés alatt álló állítások használhatóak.

  arany péniszgyűrű a pénisz megnagyobbodása hamis vagy igaz

  Ezek az állítások túlmutatnak az étrend-kiegészítők alkalmazásától várható, a szervezetre gyakorolt kedvező hatásokon. A feltüntetett állítások tehát a vásárlók megtévesztésére alkalmasak.

  Emellett a termékek számos jelölési hibával is rendelkeznek. A NÉBIH — minőség-megőrzési időre és tételszámra való tekintet nélkül — elrendelte a termékek forgalomból történő kivonását, továbbá a forgalmazóval szemben milliós nagyságrendű élelmiszer-ellenőrzési bírságot szabott ki.

  Némelyik annyira ősi, hogy kifejezetten nehéz megállapítani, tévhitről van-e szó vagy alapvető igazságról. Mi most segítünk eloszlatni a kételyeket: összegyűjtöttünk 21 különböző állítást avagy mítosztmelyeket viszonylag gyakran lehet hallani, és utánanéztünk, mennyire tudományosan megalapozottak.

  A VitX Production Kft. A hír szerinti 3 étrend-kiegészítő termékünket - melyet a VitX Production Kft.

  • Hímvessző Kedvelt Videók
  • Pénisz-, sperma-, és mellnövelő hatást ígérő étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a NÉBIH
  • férfi szerv bővítés - Fact vagy Stories ? | САМАРТ - Самарский театр юного зрителя
  • Pénisz nem állt fel fórum
  • Merevedési probléma a férfiak kezelésében
  • férfi szerv Growth - Egyszerű tény vagy Stories ? | САМАРТ - Самарский театр юного зрителя

  Fontos azonnal megjegyezni, hogy ezen korábban forgalmazott termékeket nem egészségügyi okok miatt tiltották be. A betiltás fő oka, a nem megfelelő címkézés - Minőségét megőrzi helyett Szavatosságát megőrzi szerepelt - a doboz magyar pótcímkéjén, az Európai Unióhoz - nem bejelentett állítások - voltak a termékleírásban, és az Európai Uniós törvényi előírás szerinti bejelentési kötelezettség A termékek mind akkreditált laboratóriumban bevizsgáltak és a gyártás helye szerinti országban Németország, Hollandia, Spanyolország érvényes forgalmazási engedéllyel kerültek forgalomba, amelyek az egész EURÓPAI Unióra érvényes forgalmazást biztosítanak!!

  Pénisz pénisz nőbe

  VitX Production Kft.