Frissítő talpmasszázs energetizáló kezeléssel

Miért jó a frissítő talpmasszázs?

Köztudott, hogy a talpunk a legnagyobb igénybevételnek kitett testrészünk, már csak ezért is megérdemelne egy kicsit több figyelmet, törődést, kényeztetést.
A frissítő talpmasszázs elsősorban felfrissülésre ajánlott, és ezt a felfrissülést azáltal érjük el, hogy a talp masszírozása serkenti egyes szervek funkcióját, máshol viszont enyhíti a túlterhelést, segít az energia áramlásában.
A frissítő talpmasszázs tehát energetikai harmonizáló hatást vált ki, mellyel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
Talpunk frissítő masszírozása az általános jó egészségi állapot megtartására és a közérzet javítására bármikor alkalmazható módszer.

Frissítő talpmasszázs energetizáló kezelésselA frissítő talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A “közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira. A kínai akupunktúra meridiánjai szintén energiapályák – ezek nem kimutatható ingervezető rendszerek, mint az idegkötegek vagy az erek. Itt az irányok meghatározóak, melyeken keresztül az energia továbbítódik. A talpmasszázsban kimutatható sikerek is igazolják, hogy ezek az összeköttetések léteznek.

TalpmasszázsA talpmasszázs csodálatos hatásait már évezredek óta ismeri az emberiség.
A nyomkodás, erőteljes simogatás gyógyít, csillapít, serkent és old egyszerre.
A talp zónáinak masszírozásával hatással tudunk lenni a velük kapcsolatban álló szervekre, és fordítva: egy szerv helytelen működése észrevehető a talpon a megfelelő zónában jelentkező érzékenység, lerakódás vagy egyéb elváltozás formájában.

A talpon nemcsak rengeteg idegvégződés található, de a testet behálózó energiapályák, meridiánok is itt végződnek. Testünk akkor működik egészségesen, ha benne az energia szabadon áramlik, és átjár minden sejtet.

Amikor az áramlás valahol valamiért elakad, akkor az ott levő szervben energiahiány alakul ki, ami ha tartósan fennáll, a szerv megbetegszik. De problémát okoz az is, ha testünk valamely részén torlódik az energia.

A talpmasszázs segítségével, a talp zónáinak ingerlésével a szervezetben áramló energiára tudunk hatni.

Meg tudjuk szüntetni az egyes szervek energiahiányát vagy többletét, ezáltal egész testünkben újra szabadon áramlik a kiegyensúlyozott működéshez szükséges energia.

A frissítő talpmasszázs hatásai:

 1. Szabályzó, kiegyenlítő és harmonizáló hatása van.
 2. Öngyógyító erőket módosítja, aktiválja az életenergiát.
 3. Serkenti a vérkeringést, sejtanyagcsere felgyorsul, méreganyagok, salakanyagok gyorsabban távoznak.
 4. Serkenti a nyirokkeringést. Immunerősítő.
 5. Szabályozza a hormontermelő mirigyeket.
 6. Fájdalomcsillapító hatású.
 7. Pozitívan hat szív- és keringési panaszokra is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is.
 8. Optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását.
 9. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg, oldja a stresszt.

A frissítő talpmasszázs közben minden esetben alkalmazok energetizáló kezelést, amely plusz anyagi vonzattal nem jár számodra.

Mikor nem veheted igénybe a frissítő talpmasszázst ?

A frissítő talpmasszázs  a következő esetek együttes vagy önálló megléte esetén nem vehető igénybe:

 • lábgomba
 • heveny gyulladás a visszerekben
 • mélyvénás trombózis
 • lábszárfekély
 • trombózis
 • láz
 • fertőző betegség
 • törés
 • nyílt seb
 • daganatos megbetegedés
 • sugár és kemoterápia
 • műtét után 3-6 hét.

A frissítő talpmasszázs kezelést elérhető áron biztosítom számodra.