Magyar Diabetes Társaság On-line

Erekciós nitroglicerin

Tartalom

  metronidazol és erekció

  Kövessen minket a Facebookon is! A nitroglicerinről szinte mindenkinek a robbanás jut eszébe. A kémia vegyület folyékony robbanószer.

  erekciós nitroglicerin nincs kakas erekció

  De azt kevesen tudják, hogy a gyógyszeriparban is régóta jelen van, a szívgyógyszerek egyik alapanyagaként. Viszont egy új kutatás eredményei szerint az erekciós zavarokra is megoldást je­lenthet.

  A vegyületet gél formájában használják fel erekciós nitroglicerin, hogy egy keveset kell belemasszírozni a férfi nemi szervbe.

  amire szüksége van merevedés hiányában az erekció a cselekmény elején eltűnik

  A dinamit egyik alkotóeleme mostantól a szerelmeseket segíti © Thinkstock Az eljárás állítólag tizenkétszer hatásosabb, mint az eddigi po­tencia­növelő készítmények. Hírek szerint egy kutatás kimutatta, hogy tízből hét alkalommal az impotenciára is hatásos lehet.

  erekciós nitroglicerin hogyan lehet ellenőrizni a férfi merevedését

  Azok közül, akik részt vettek a kísérletben, 44 százalék tudott öt perc alatt merevedést produkálni, miután magukra kenték a nitro­glicerines gélt. David Ralph urológus szerint azért lesz népszerű termék, mert a pirulákkal ellentétben ez magába a szexuális együttlétbe is be­építhető, mint egyfajta előjáték, mivel könnyen használható, és nem olyan kiábrándító, mint egy sima gyógyszer.

  hogyan vezethet egy nőt erekcióhoz nők mérik a péniszt