Hogyan érhető el a kemény erekció?

Erekció vicces, Impotencia

Tartalom

  Texasi kutatók megtalálták a kóros erekció okát Az avatatlan szemlélőnek egy négy órán át tartó erekció akár élvezetesnek is tűnhet, de a priapizmus nevű betegség valójában csak azoknak tűnik viccesnek vagy érdekesnek, akik még soha nem élték át.

  erekció vicces házi készítésű pénisznövelő eszköz

  Ez a fajta rendellenesség a hímvessző szexuális ingerlés nélküli, folyamatos és kóros erekcióját jelenti, és rendszerint fájdalommal jár.

  A priapizmus oka lehet kismedencei vérrögképződés, sarlósejtes anémia.

  erekció vicces hogyan kell kezelni a karcos péniszt

  Erekció vicces a cukorbeteg férfiak körében is előfordulhat, valamint a merevedési problémák kezelésére adagolt gyógyszerek egyik mellékhatása is lehet a kóros merevedés, különösen azoké, amelyeket a péniszbe kell fecskendezni. A University of Texas kutatói megfigyelték egy egereken végzett kísérletben, hogy ha egy bizonyos enzimet - adenozin-deaminázt - adagolnak az állatoknak, akkor csökken azok priapizmusa és péniszfibrózisa.

  Yang Xia.

  ha reggel nincs merevedés, mit kell tennie gyenge merevedés a korral

  Az egerek jobban néztek ki, emellett kezeltük a priapizmust és megelőztük a péniszfibrózist. Ezek a beavatkozások nem csak fájdalmasak, hanem gyakran sikertelenek is, és nem segítenek a péniszfibrózis gyógyításában.

  erekció vicces

  Kapcsolódó anyagok.