Emléksúly levétel

Az emléksúly levétel egy nem mindennapi spirituális kezelési módozat. Ennek segítségével az idegrendszer kifogástalan állapotba kerül, megszabadulhatsz pl. a migréntől, depressziótól, és az életedet uraló esetleges fóbiáktól.

E kezelési módszer abból a már gyakorlatban is bizonyított elméletből indul ki, hogy egészségügyi problémáink jelentős hányada lelki okokra vezethető vissza. Ezek az okok a múltban gyökerező rossz élmények, félelmek, esetleges testi vagy lelki bántalmak megtörténtében rejlenek.

Az esetek túlnyomó részében nem is vagyunk mindezek tudatában, a szervezet igyekszik elfedni, felejteni ezeket az emlékeket, de minél mélyebbre kerülnek, annál tartósabb roncsolást tudnak végezni bennünk. Kialakul a depresszió, krónikus betegségek, migrén, allergia.

emleksulyAz emléksúly levétellel a múltunkban létrejött negatív folyamat a felszínre kerülhet, és e módszer segítségével teljes egészében eltörölhetjük e múltbeli események káros lenyomatait a lelkünkből.

A kezelést egy rövid ismerkedő, probléma feltáró beszélgetés előzi meg, majd ezt követően meditációban folytatódik, amelynek során a szervezet ellazul, más tudatállapotba kerül. Semmiképpen se keverjük össze a hipnózissal!  Egy-egy kezelés alatt 5-10 évet tudunk visszafelé menni.

A kezelés alkalmanként kb. egy óra időtartamú.

A módszer nem helyettesíti az orvosi kezelést, csak azzal együtt, azt kiegészítve kerül alkalmazásra.

Az eredmény nem 100%-osan garantált, mert a kezelések hatékonysága függ a testi érzékenységtől, a rendszeres részvételtől és az általam adott tanácsok betartásától.