Fiatal férfiakra jellemző merevedési gondok

Elveszett erekció. 8 természetes módszer a libidó felpörgetésére - természetes vágyfokozók - Wellness - Élet + Mód

A sokféle ismert készítmény közül a johimbe elsősorban azzal tűnik ki, hogy valóban jó hatású.

elveszett erekció

Hatóanyaga a johimbe fa kérgéből nyert alkaloida, a johimbin. Kísérletek igazolták, hogy a johimbe nem placebo, valóban javítja elveszett erekció férfiak szexuális teljesítőképességét. Egy Ontario államban végzett felmérés bizonyította, hogy a johombinnel kezelt impotens férfiak fele hét után lényeges javulást mutatott, negyedüknél pedig teljes mértékben helyreállt az erekciós képesség.

elveszett erekció

Az amerikai orvosok számára kiadott hivatalos útmutató PDR ben már az afrodiziákumok között említette a johimbét. Minthogy a készítmény nemcsak a nemi szervek működését serkenti, hanem az agy és a szív munkáját, a vérkeringést is, az utóbbi években kezdett elterjedni a sportolók között is - mint erő - és energianövelő szer.

elveszett erekció

A johimbin anabolikus izomépítő hatását tudományos kísérletek nem bizonyították be, azt azonban igen, hogy más hatása miatt hasznos lehet a sportolók számára. Kiderült, hogy a johimbekivonat megnöveli a noradrenalin kiválasztását az idegvégződéseken, ezáltal serkenti az idegrendszer működését és meggyorsítja a testzsírok elégetését.

Az utóbbi jelenség alapján fogyókúrázók egy csoportjának a diéta mellett johimbint is adtak, és azt tapasztalták, hogy e csoport tagjai kétszer annyi súlyt veszítettek azonos idő alatt, mint azok, akiket csupán diétára fogtak.

A Férfi aggodalmai, 2/1. rész: Az Erekció

Valószínű tehát, hogy a johimbe nem csupán hatékony potencianövelő, elveszett erekció, hanem fogyókúrás készítményként is ismertté válik a világpiacon.