Öngyógyítás az univerzum energiájával

Sokan, sokféleképp nevezzük hitüntől függően: univerzum energiája, a Teremtő energia, Isteni energia. Akár honnan is származtatjuk a lényeg, hogy segíteni tudunk vele akár másokon, akár önmagunkon.
Írásom célja nem a meggyőzés, sokkal inkább az elgondolkodtatás, de a legegyszerűbb módja természetesen az, ha te magad tapasztalod meg. Egyéb iránt teljesen mindegy, hogy honnan származtatjuk, a lényeg, hogy létezik, körülöttünk van, a legegyszerűbb, ha elfogadod a létét.
Az embernek újra fel kellene ismernie, hogy e csodás energiát bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat….
Ne feledd, az elvesztett energia pótolható. Az ember, ebben a stressztől terhelt, rohanó, küzdelmes világban gyakran érzi, hogy kimerült, elfáradt, hogy energia hiányos állapotba került.
Pedig világunkban energia nélkül semmi nem működik, ez mindenki számára világos, természetes. Azonban a stressz, a fáradság megjelenése esetén a legtöbb ember ilyenkor úgy gondolja, elegendő a fizikai testét megetetni, megitatni és máris fel vagyunk töltve.
Vagy vegyünk egy másik példát:
Találkozunk valakivel, aki minden figyelmünket igyekszik magára vonni. A vele való együttlét, egy beszélgetés, az általa elmondott – többnyire negatív – dolgok elvonják figyelmünket és úgy érezzük, hogy lemerülünk, mint egy elem. Ugyanígy falják fel energiáinkat a félelmeink, haragunk, irigységünk, lelkiismeret furdalásaink, a gondok, amiket teremtünk. A bosszankodás, idegeskedés, aggódás, mind-mind energiaveszteséggel jár. Ha ilyen hangulatban maradunk, ezeket az energiákat nehezebben tudjuk pótolni. A félelmek pedig előbb-utóbb megbetegítenek.
Az energia a test, a lélek és a szellem közös kommunikációs eszköze és egyben szellemi tápláléka. A betegség kialakulásának leggyakoribb okai a test és a lélek közötti szakadás, a harmónia hiánya, a kiegyensúlyozott életmód, a táplálkozás felborulása. Ahhoz, hogy fenntarthasd egészséged, tudatos összhangban kell lenned tested energiarendszerével. Az Univerzumból áradó energiák segítségedre lesznek, energikussá teszik a tested, lelkierőt adnak, és a szó szoros értelmében ragyogóvá teszik szellemedet. A fény felemel, a negatív gondolatok, – a sötét oldal – a mélybe taszít. A döntés rajtad áll. Ha szeretsz szenvedni, akkor a félelmet neked találták ki.
A szenvedés fenntartásában gyakorlatilag minden segítséget megkapsz a politika, a sokkoló média, és végül a lavinaként reád zúduló gyógyszerreklámok képében, amelyek szinte plántálják beléd, hogy most ugyan még nem vagy beteg, de sebaj, előbb-utóbb majd az leszel, s akkor csiribi-csiribá itt van ez a tökéletes termék, amely ripsz-ropsz kigyógyít bajodból, legyen szó minimális gyomorgörcsről, vagy hosszantartó lázas betegségről.
Azonban hogyha mindezek helyett úgy döntenél, hogy inkább a pozitív dolgok felé “sodortatod” magad, az egészséget, a boldogabb életet választod, akkor te is képessé válhatsz az öngyógyító folyamatok beindítására. Keresd tehát a fényt, a gyógyító energiákat.
Az embernek újra fel kell ismernie, hogy az univerzum energiáit bárki képes saját gyógyítására fordítani. Az emberiség elfeledte ezt az ősi képességet, melynek segítségével tudatalattink képes ezt a kozmikus energiát úgy használni, hogy akaratunkon kívül is be tudja indítani a gyógyulási folyamatokat.
Elég, ha csak arra az ösztönös mozdulatra gondolunk, amikor valaki beüti a kezét, vagy a lábát és odakap a kezével. Ugyanígy a kezével „gyógyítgatja” az ember a fogfájását, amikor feldagadt arcára helyezi a tenyerét, mert ösztönösen még „emlékszik” arra, hogy ez valamikor működött. Ugyanígy tesz az édesanya, amikor lázas gyermeke homlokára, vagy fájó hasára helyezi a tenyerét és a láz, illetve a fájdalom múlni kezd, a beteg gyermek megnyugszik. Az édesanya érintése gyógyítani képes. Az energia gyógyít!
Azt már a tudományos orvoslás is felismerte és dokumentálta, hogy betegségeink mintegy 95%-a lelki eredetű, vagyis pszichoszomatikus. A lelkünk mélyén felmerülő problémáink – például félelmeink, dühünk, haragunk, elfojtott indulataink, lelkiismeret furdalásaink, vagy akár a szeretet hiánya (elfogadás és elengedés), stb. – lelki szinten hatva, és onnan a fizikai testünkre, szerveinkre, szervrendszereinkre kivetítve, átíródva, energia elakadást, úgynevezett energia blokkokat hoz létre, amely jelentkezhet energiahiányként, vagy esetleg többlet energiaként is. Ilyenkor az a dolgunk, hogy egy állapot felméréssel feltárjuk az itt leírt jelenség lelki okait. Szembesítsük a kezelt személyt ezzel az okkal, vagy éppen okokkal, hogy dolgozni tudjon rajta, és képes legyen ezekkel szembe nézni, és gyógyulása érdekében, ezeken változtatni. Ez azért is lényeges, mert nem elég a tüneteket elfedni, eltakarni, elnyomni, – a lelki okokat éppúgy kezelni kell.
Ezt követően azután az elvesztett energia pótolható. Többféle módszer is rendelkezésre áll. Így például a Narayana, az aura és csakratisztítás – feltöltés, nevetés terápia, gyógyító beszélgetés, kineziológiai oldás, szellemgyógyászat,és természetesen a kvantumérintéssel történő kezelés, amely tapasztalataim szerint már rövid idő alatt gyors és hatékony eredményeket mutat a gyógyulási folyamatok beindításában.
Természetesen joggal merülhet fel benned az a kérdés, hogy látássérültként önmagamat miért nem tudom meggyógyítani? Nos: vakságom nem betegség, hanem egy betegség által előidézett stagnáló állapot, amelyben jól érzem magam, sokkal több mindenre figyelek oda, mind fizikai, mind pedig spirituális értelemben, mint egy átlagember. Ezt a képességet mind önmagam, mind mások javára tudom fordítani. Tehát: én nem is szeretnék ebből az állapotból kikerülni, annak ellenére nem, hogy régebben pontosan ugyanúgy láttam, mint te kedves olvasóm. Úgy vélem többet kapok odafenntről így, mint bárki más. Ez nem nagyképűség, mindössze tapasztalat.
Nekem is vannak természetesen gondjaim, problémáim, de e problémák megoldása elsősorban nem azon múlik, hogy látok-e vagy sem. Sok esetben azt tapasztalom, hogy a látó embereknek vannak gondjaik, s egész egyszerűen képtelenek azokat elfogadható módon megoldani. Hogy meg tudsz-e oldani egy problémát csak azon múlik, hogy mire törekedsz, a megoldásra vagy hagyod, hogy a probléma magával sodorjon, és esetleg betegségeid táptalajává váljon.
Írásom végén mindössze arra kérlek, gondolkodj el, értékelj át dolgokat, és használd a körülötted lévő energiát, mert csak javadra válhat, és hidd el nekem, hogy ez csak rajtad múlik.

5 thoughts on “Öngyógyítás az univerzum energiájával

 1. Majorné Bordás Éva

  Nagyon tetszik amit írt. Egy kicsit magam alatt vagyok mert igaz ekváltam a férjemtől de még nindig szeretem. Igaz 30 évet töltöttünj együtt. És nem.mondhatom hogy rossz volt mert ezt öbis mondta hogy csak úgy szaladtak az évek. Azrán jlött egy másik nő az életébe akivegy erős akaratú egyéniség éscnem is akarok már versenyezni. Csak fáj nagyon.A torkomban mindig érzek egy csomót amikor rossz paszban vagyok. De ez az egész a gonosz anyósom miatt is van akivel kényteken vagyok együtt élni, Annyira utál higy azt mar el se tudom emberről képzelni. Évi

  Válasz
  1. energiagyogyasz Szerző

   Kedves Évi.
   Örülök, hogy az írás elnyerte tetszését.
   Engedjen meg néhány gondolatot.
   Értem én, hogy ennyi együtt töltött év után fáj a különválás, de higgye el, így volt jobb. Azok közül, akik hozzám fordulnak segítségért, többen vannak olyanok, akik inkább élnek rossz házasságban, vagy párkapcsolatban, sem mint hogy inkább kilépnének belőle. Ezzel rosszat tesznek esetleg gyermeküknek, a másik félnek, és végül de nem utolsósorban önmaguknak is, ezáltal alakulhatnak ki betegségeik is.
   Általában két dolgot hallok indokként, amiért a házasságban /párkapcsolatban benne maradnak:
   1. Félnek a változtatástól, ezáltal benne maradnak a “langyos állóvízben”, mert így kényelmesebb.
   2. A gyerek miatt maradnak benne egy kapcsolatban, amely szintén rossz döntés, mert a gyermek nem hülye, pontosan tudja, hogy a szülőknél valami nincs rendben. Jómagam is ilyen házasságban nőttem fel, tehát ez saját tapasztalat.
   Összegezve tehát: értem, hogy az exférjét még mindig szereti, de engedje el, kezdjen új életet, hiszen még nem késő, bármikor lehet új életet kezdeni.
   És engedjen meg egy közhelyet: ha egy ajtó becsukódik, Isten mindig kinyit egy másikat számunkra.
   A másik gondja a gonosz anyós volt. Nos, ő nem véletlen lett ilyen gonosz, a sérelmek, vagy vélt sérelmek amelyek netán gyermekkorában vagy később érték őt, tették ilyen tüskéssé, vagy ahogyan Ön írja gonosszá. Két dolgot tehet:
   Ha módjában áll, költözzék el, akár albérletbe is, mert pokollá fogja tenni az Ön életét, vagy próbáljon meg nem tudomást venni a viselkedéséről, sajnos ez utóbbi lesz a nehezebb, és ez igényli az Ön részéről a legnagyobb erőfeszítést. Úgyhogy én legcélravezetőbbnek a költözést látnám kivitelezhetőbbnek, ha nem kívánja, hogy a mindennapjai megkeserítőek legyenek. Ne feledje, már nem köti hozzá semmi, bármikor elmehet, csak elszántság és bátorság kell hozzá.
   Remélem tudtam segíteni, amennyiben további kérdése, problémája lenne, kérem keressen fel személyesen, hogy további esetleges segítséget nyújthassak.
   Tisztelettel:
   Dr. Sebestyén Kálmán.

   Válasz
 2. T. N. Anna

  Egyetértek azzal, amit eme cikkben írt. Én szoktam azt alkalmazni, ha valami zavar, hogy elképzelem, ahogy a magasból leömlik rám a fény, vagy belemerülök folyóvízbe, és elképzelem, ahogy lejön rrólam minden sötétség, és ha kell, ezeket többször is megismétlem, és ilyenkor jobban át tudok gondolni dolgokat. Ön mit gondol erről?

  Válasz
  1. energiagyogyasz Szerző

   Kedves Anna.
   Köszönöm hozzászólását. Gyakorlatilag, amit Ön csinál, az egyfajta önmegtisztítás, hatékony lehet testi, illetőleg lelki betegségek tekintetében is. A fontos a rendszeresség, valamint a hit és az átélés. Minden bizonnyal Ön is tapasztalta, ogy könnyebbé vált, könnyebben viseli a mindenapok terheit.
   Áldott, boldog ünnepet kívánok: Kálmán.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük