Kapcsolódó kategóriák

Arany péniszgyűrűk. Arany gésagolyók - Szexvitál - Szexvitál Szexshop

Péniszgyűrűk

A csomagolás ajándékként is arany péniszgyűrűk Az elem része a csomagolásnak Termékleírás Ezt az elegáns vibrátort aranyozott kivitelben mintha csak a diszkrét örömszerzéshez tervezték volna. Ez a luxus kivitelezésű Rock Off töltény formájú vibrátor összesen 7-féle vibrációt és pulzációt rejt magában, amelyeket az alján található gomb megnyomásával vezérelhet.

arany péniszgyűrűk erekcióval vizelni

A diszkrét mérete ellenére nagyon erős motort rejt magában! A vibrátor sima felületű, és alkalmas a csikló, a mellbimbók vagy az anális nyílás külső izgatásához, de belső hüvelyi stimulálásra is használhatja.

a belső pénisz szerkezete milyen legyen a reggeli erekció

A Rock Off töltény teljesen vízálló, így nemcsak a zuhany alatt játszadozhat vele, hanem akár a víz alá merülve is kényeztetheti magát. Az aranyozott töltényt tökéletesen kiegészíti az elegáns csomagolás, ezért erotikus ajándéknak is tökéletesen megfelel.

Az arany

Az első használat előtt távolítsa el a papírt a táprekeszből, amely az akkumulátor és motor érintkezésének megakadályozására szolgál szállítás közben. Síkosító és karbantartás Csak vízbázisú síkosítót használjon.

arany péniszgyűrűk

A szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon.

hogyan lehet erősíteni az erekciót 50 évesen 18 éves pufók

A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők. Az elem része a csomagolásnak.