Péniszgyűrű használata, mérete, veszélyei. Vajon tényleg jobb a szex a péniszgyűrűvel?

Arany péniszgyűrű, Vibrációs péniszgyűrű, arany

Tartalom

  Az új Womanizer Premium még csendesebb, még praktikusabb, mint elődje!

  arany péniszgyűrű

  Szinte megremegteti a csiklót! Maximálisan bőrbarát anyagból készül, így érzékenyeknek is ideális. Újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással.

  Vízálló kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen tisztítható és a kádban, vagy a zuhany alatt is élvezhető. Testközeli érzékelés Smart Silence : A Womanizer keltette zajok sok esetben zavaróak voltak egyes Hölgyeknél, így ezen fejlesztés keretében a Prémium készülékbe beépítésre került egy érzékelő szenzor. A szívóimpulzus kizárólag akkor indul el, ha a test közelébe, 2mm távolságra kerül, ezzel is minimalizálva a zajkibocsátást.

  arany péniszgyűrű a pénisz görbületének formái

  Meglepetésszerűen váltakozó szívó erősség Autopilot mode : A Womanizert használó Hölgyek számára túl kiszámíthatóvá, monotonná vált az orgazmus. A szívó impulzusok már nem fokozatosan erősödve, hanem meglepetésszerű, váltakozó üzemben kerülnek elő. A kiszámíthatatlan impulzus erősség 3 módban szabályozható: 1.

  Érzékeny mód: intenzitási szintek váltakozása 2.

  javítja az erekciós gyógyszert merevedés nem fordul elő a teljes péniszen

  Közepes mód: as erősségek között arany péniszgyűrű impulzusok 3. Intenzív mód: a teljes tartományban előforduló szívómódok váltakozása Főbb tulajdonságok:.

  erekció serdülőkorban a pénisz csak erekcióval nagy