Általános tudnivalók kezeléseimről

Mielőtt hozzám fordulnál, kérlek figyelmesen olvasd el az alább leírtakat !!!

1. A bejelentkezés menete:

Kezeléseimet
Hétfőtől – Péntekig  : 9-től 17 óráig,
Szombaton pedig     : 8 és 12 óra közt veheted igénybe.

Bejelentkezni e-mailen vagy telefonon van lehetőséged. A telefonos bejelentkezésnél a megkötöttség mindössze annyi, hogy munkanapokon 9 és 17 óra közt kereshetsz meg időpontfoglalás végett, de e-mailben gyakorlatilag éjjel-nappal megteheted.

2. Felelősségi szabályok:

Mivel nem vagyok orvos, így nem is diagnosztizálhatok, mert az kuruzslásnak minősülne, tehát arra kérlek, mindig konkrét problémával fordulj hozzám, soha ne azzal a kérdéssel, hogy:

” Mi bajom lehet ? “

Ha még nem töltötted be a 18. életévedet, kizárólag törvényes képviselőd (szülő, gyám, rokon), vagy bármely más személy – ez lehet barát, barátnő – kíséretében jöhetsz el hozzám amennyiben a jogszabályok szerint ez utóbbi nagykorúnak minősül.

Mivel az általam alkalmazott módszerek az alternatív gyógyászat körébe tartoznak, ezért ezeket mindig orvosi kezelés mellett vedd igénybe, sohasem helyette. Amennyiben az orvosi kezelésről lemondasz, azt kizárólag saját felelősségedre teheted meg, engem ezért – mivel ezt nem javaslom, és nem is tanácsolhatom, – sem polgárijogi sem pediglen büntetőjogi felelősség semmilyen körülmények közt nem terhel.

Lehetőség szerint önként gyere hozzám, ne azért, mert valaki rábeszélt, vagy erősen unszolt, mert így nehezebben indulsz el gyógyulásod felé.

Tapasztalataim azt mutatják: ahhoz hogy gyógyulásod szempontjából számodra a lehető legjobb eredményt érhessük el 4 egymást követő kezelésen kell részt venned, azután már csak akkor kell eljöjj hozzám, ha netán visszaesést tapasztalnál, vagy más betegség tünete jelentkezne nálad. Természetesen a te döntésed, hogy a 4 kezelést igénybe veszed-e, de amennyiben abból fakadóan nem éreznéd a javulást, mert a 4 kezelésből kihagytad bármelyiket is, ezért engem semmiféle felelősség nem terhel.

Természetesen az is előfordulhat – és fordult is már elő praxisomban, – hogy pl. két kezelés is elegendő volt, de ez rajtad is nagymértékben múlik, az akaratodon, a hiteden, a személyiségeden.

De mindezeken túlmenően, hogy hány kezelésen kívánsz részt venni, ez kettőnk megbeszélésén, illetőleg a te közérzeteden múlik, fentebb csak tapasztalati, és az ebből fakadó célszerűségi szempontokat írtam le, amely felelősségi szempontból nem elhanyagolható.

3. Fizetési feltételek:

A kezelésekhez való hozzájárulás összegét készpénzben, illetőleg banki átutalásformájában (utóbbi esetben kizárólag előreutalás lehetséges!!!) tudod megfizetni.

A kezelés annak befejeztével teljesítettnek minősül – eredménytől függetlenül – éppen ezért készpénz visszatérítésére, illetőleg visszautalására nincs lehetőség.

Ha a fentieket tudomásul veszed, és elfogadod, ezek után nincs más dolgod, mint jelentkezni nálam az oldalon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.